top of page

24 листопада 2023

 

Андрій нарешті вийшов на зв'язок. Точніше, з'явився в мережі - і то вже добре. Значить живий. Щодо здоров'я - то вже дізнаюсь як напише чи подзвонить. 

З Андрієм зв'язку значно менше ніж з Петею. Наче ж обоє тепер під Куп’янськом, але чи то у них там вишки зв'язку більше пошкоджені, чи якийсь інший режим, та Андрія не буває в мережі, ані на якому зв'язку, по тижню й більше. Ми з Мариною переживаємо за нього, як вже вийде на зв'язок і напише комусь з нас - то одна одній відразу ж переказуємо.

    А оце останнього разу як не виходив на зв'язок днів 12 чи й більш, то я по його інстаграмній сторінці познаходила якихось його близьких. Тепер ми і з ними в домовленості, переказуємо одне одному коли Андрій був на зв'язку.


   Він дуже змінився. І зовні, і внутрішньо. Те, що змарнів і схуд - то зараз всі з передової такі. В голосі з'явилась втома. І ота його дитяча посмішка і життєрадісність витіснились втомою і озлобленістю. 



Вже під вечір написав, що лежить в госпіталі, в Лозовій - ото ж як відчували ми!!! Але запевняє, що травма незначна, все скоро заживе. Ще й психологічні проблеми якісь додались, бо не може спати, то його колють транквілізаторами. Голос і справді такий сонний, млявий (присилає голосові повідомлення), що важко признати в ньому колишнього Андрія.

Хто з нам може уявити собі через що там на фронті хлопцям і дівчатам доводиться проходити...      







Останні пости

Дивитися всі

17 травня 2024

Почались відключення електрики і в Києві. Поки що в графік не часто попадають: то є відключення, то нема. Цієї ночі вимикали на 6 годин, потім 3 години була електрика і знову на 4 години вимкнули... В

9 травня 2024

За понеділок я "в'їхала" у всі характеристики генераторів, зарядних станцій, їхнє з'єднання... Вдалось купити і зарядну, й генератор за один день, продавці дали знижку для ЗСУ. В той же день все й від

5 травня 2024

Зранку раненько розігріваю в духовці ковбаси, а затим грузимо з Сашком все в машину: а нічогенько так всього накупила! Підбираємо по дорозі Нату і - до лікарні. Поки все розкладаємо, нарізаємо, по від

bottom of page