top of page

24 листопада 2023

 

Андрій нарешті вийшов на зв'язок. Точніше, з'явився в мережі - і то вже добре. Значить живий. Щодо здоров'я - то вже дізнаюсь як напише чи подзвонить. 

З Андрієм зв'язку значно менше ніж з Петею. Наче ж обоє тепер під Куп’янськом, але чи то у них там вишки зв'язку більше пошкоджені, чи якийсь інший режим, та Андрія не буває в мережі, ані на якому зв'язку, по тижню й більше. Ми з Мариною переживаємо за нього, як вже вийде на зв'язок і напише комусь з нас - то одна одній відразу ж переказуємо.

    А оце останнього разу як не виходив на зв'язок днів 12 чи й більш, то я по його інстаграмній сторінці познаходила якихось його близьких. Тепер ми і з ними в домовленості, переказуємо одне одному коли Андрій був на зв'язку.


   Він дуже змінився. І зовні, і внутрішньо. Те, що змарнів і схуд - то зараз всі з передової такі. В голосі з'явилась втома. І ота його дитяча посмішка і життєрадісність витіснились втомою і озлобленістю. 



Вже під вечір написав, що лежить в госпіталі, в Лозовій - ото ж як відчували ми!!! Але запевняє, що травма незначна, все скоро заживе. Ще й психологічні проблеми якісь додались, бо не може спати, то його колють транквілізаторами. Голос і справді такий сонний, млявий (присилає голосові повідомлення), що важко признати в ньому колишнього Андрія.

Хто з нам може уявити собі через що там на фронті хлопцям і дівчатам доводиться проходити...      







Останні пости

Дивитися всі

5 березня

Пішов третій рік повномасштабної війни. Й одинадцятий - від початку вторгнення... Їхали через Українку: майже всі рекламні щити містечка - з портретами полеглих хлопців з Українки. І серед них - наш Д

25 лютого

За останні тижні ми з нашим волонтерським сусідсько-товариським фондом: - забезпечили харчування другій групі бійців 95 ОДШБ, які приїжджали з передової сюди на навчання й опанування нової техніки. -

22 лютого 2024

"Поки все є, та й зима вже кінчається" - це Петя на моє випитування чи прислати їм окопні свічки, термохімічні грілки, чи може пиріжечків домашніх, чи вареннячка. Петя вже тижнів два як виписався з го

bottom of page