top of page

25 лютого

За останні тижні ми з нашим волонтерським сусідсько-товариським фондом:

- забезпечили харчування другій групі бійців 95 ОДШБ, які приїжджали з передової сюди на навчання й опанування нової техніки.



- закупили чергову партію тушонки й вологих серветок для ортопедії. Також передала в лікарню зібрані нами: білизну, одяг, консервацію, кварцювальну лампу.

- одяг в південний регіон для переселенців і хлопців, яких відводять туди на перепочинок. Особлива подяка від хлопців - сусідці Люсі за партію гумових чобіт і чобіт-штанів великих розмірів - такі речі завжди затребувані тими, хто воює поблизу річок.

- купили 2 б/в відеокамери для підрозділу 77 бригади, який займається ремонтом і виготовленням розвідувальної техніки. Плюс одну відеокамеру передала наша сусідка Любочка: тепер її колишній весільний подарунок буде "очима" для наших захисників.



- зарядний пристрій для автомобільних акумуляторів, який принесла наша сусідка Наталка, поїде разом з відремонтованою машиною до бійців 54-тої бригади.

- підкинули трохи грошей на ремонт авто для 54 бригади.

- наша з вами невеличка солодка підтримка поїхала до 79 штурмової бригади, в якій воює родич нашої сусідки Ані.







Що далі:

  • - в першій половині березня прибуде ще одна група бійців з 95 бригади, яких теж треба буде забезпечити харчуванням поки будуть на навчаннях;

  • - машини на передовій - як насіння: як не обстріл, то бездоріжжя - і ремонту потребують часто, і заміни. Тож наша допомога час від часу тут дуууже потрібна.

  • - збір бляшанок на цей сезон закриваємо: сьогодні відвезли колегам-волонтерам ящик, вони мають запас для заливання свічок до кінця холодів. Тішить, що цієї зими з окопів запитів на свічки було менше ніж минулого. Принаймні, ті роти, з ким ми в контакті. Кажуть, що такі класні буржуйки їм волонтери поробили, що гріють ефективно й економно.


Знаю, за 2 роки збору всього, що ми збираємо (кришечки, бляшанки, білизна, речі) рука вже не піднімається викидати :))). Ну, та з осені почнемо знову!







Останні пости

Дивитися всі

5 березня

Пішов третій рік повномасштабної війни. Й одинадцятий - від початку вторгнення... Їхали через Українку: майже всі рекламні щити містечка - з портретами полеглих хлопців з Українки. І серед них - наш Д

22 лютого 2024

"Поки все є, та й зима вже кінчається" - це Петя на моє випитування чи прислати їм окопні свічки, термохімічні грілки, чи може пиріжечків домашніх, чи вареннячка. Петя вже тижнів два як виписався з го

03 лютого 2024

За минулий місяць ми з вами: - підкинули трохи на ремонт старої автівки і на купівлю нової для 5 роти 54-тої бригади. І за цей час волонтери вже й купили авто! І зараз саме доводять його. Тож скоро оц

bottom of page