top of page

23 лютого 2023

Зранку смажимо млинці. Я, сусідка, ще сусідка. Сестра привезла свої млинці ще вчора звечора. І кілька сусідок теж.

А потім млинці - в термосумку, сметану і соуси - в іншу сумку, і - в лікарню. Навіть не знаю, від чого хлопці були у більшому захваті: чи від смачних гарячих (!!!) млинців зранку, чи від того, що це від звичайних киян.

    "Аж домом запахло в палаті" - так один з поранених сказав. І по їхніх посмішках і потеплілих поглядах це було помітно.

Літала палатами з тими сумками з гарячими млинцями як на крилах. Але, мабуть, то я так себе бачила. А зовні виглядала скоріш як Секлета Лимериха, принаймні Сашко біля лікарні, з порожніми сумками мене сама так і зустрів: ну що, усі яблучка розпродала?


    Дякую Ірі, Люді, Лєні і Євгенії Костянтинівні, Тетяні, Ані та Ані за млинчики! Дякую усім вам, сусіди, за фінансову допомогу! Завдяки вам ми подарували трохи тепла і смакоти для десятьох палат наших захисників. Сама не могла повірити, коли затівала це все, що ми напечемо разом близько 190 млинців і зможемо не просто пригостити млинцем, а нагодувати од пуза всіх поранених ортопедичного відділення!

  Таки разом - ми сила!

   Усіх з Масляною вітаю!

   А ще 2 посилки пиріжків їдуть зараз до хлопців під Мар'їнку і на Луганщину. А хлопці з-під Соледара вчора саме отримали її.

   Поки погода дозволяє, поки не гаряче, будемо продовжувати слати час від часу посилочки на фронт. Може вони не стільки поживи дають, скільки  піднімають хлопцям настрій і зігріють їх дотиком з дому.

Ось гляньте скільки радості наша посилочка хлопцям під Соледар принесла:

   А далі будемо  планувати щось до Великодня :)





Останні пости

Дивитися всі

5 березня

Пішов третій рік повномасштабної війни. Й одинадцятий - від початку вторгнення... Їхали через Українку: майже всі рекламні щити містечка - з портретами полеглих хлопців з Українки. І серед них - наш Д

25 лютого

За останні тижні ми з нашим волонтерським сусідсько-товариським фондом: - забезпечили харчування другій групі бійців 95 ОДШБ, які приїжджали з передової сюди на навчання й опанування нової техніки. -

22 лютого 2024

"Поки все є, та й зима вже кінчається" - це Петя на моє випитування чи прислати їм окопні свічки, термохімічні грілки, чи може пиріжечків домашніх, чи вареннячка. Петя вже тижнів два як виписався з го

bottom of page