top of page

9 травня 2024

За понеділок я "в'їхала" у всі характеристики генераторів, зарядних станцій, їхнє з'єднання... Вдалось купити і зарядну, й генератор за один день, продавці дали знижку для ЗСУ. В той же день все й відправили.

З документальним оформленням Старлінка допомогла Оля з БФ.

І до четверга вже все було у хлопців.




Дякую усім усім небайдужим друзям, сусідам, моїм замовницям: і тим, хто швидко відгукнувся, і хто планово й регулярно щомісячно допомагає фонду, і хто позапланово додатково докинув кошти, і хто залучив свої колег і друзів.

  Це саме з вашою допомогою ми назбирали кошти на техніку для хлопців з 54-тої бригади. Купили і генератор, і зарядну станцію, і старлінк.

   За один день.

   Так, в це можна не повірити якщо лише читати інтернет, сидячи  на дивані, про те як сили вичерпуються, а всі навколо лише крадуть.

    Але якщо жити реальним життям, то ось воно: і на третьому році повномасштабного ми з вами не втомились допомагати тим, хто нас захищає.

   Уф, я така щаслива, що все їде до хлопців на заміну тому, що було виведено з ладу кацапами!

   Пишаюсь вами, мої небайдужі українці!

   Тихого безпечного вечора!





Останні пости

Дивитися всі

26 серпня 2024

Вночі і зранку знову масована атака: ракети, дрони. По всій енергетиці, по Київській ГЕС у Вишгороді. Гребля Київської ГЕС як стояла, так...

05 серпня 2024

Ната вже на фронті. Херсонщина - її перша 2-тижнева ротація у "Госпітальєрах". За ці 2 роки нашого знайомства (інколи просто не віриться,...

29 липня 2024

Завтра анонсують відсутність відключень електрики по всій Україні взагалі. Ну, якщо це станеться, то це буде вперше таке в робочий день...

Comments


bottom of page