top of page

12 жовтня 2023

Сьогодні завезли в лікарню чергові 60 банок тушонки (бо на під’їзді нові поранені, значна кількість). А також постільну білизну, рушники, ковдри, футболки, майки, труси, штани – все, що ви зібрали для поранених.

Вдячність від медиків з ортопедії – без-меж-на! Бо лікувати вони лікують найкраще (це знаю за відгуками хлопців, які там лікувались і зараз вже ходять), а от з харчуванням і побутом в обласній – не склалось. Дуже, дуже вдячні за нашу допомогу. Надійну, постійну, не одноразову! Не перестають дивуватись, що ми не просто волонтерський фонд на базі якось ГО, а звичайні сусіди, кияни.



А перед тим відправили 5 коробів речей і постільної білизни для Снігурівки – село, яке було підтоплене після підриву Каховського водосховища. Будинки там і досі ще не відремонтовані, про одяг і речі – то й мови нема: попріло все, вода у них дуже довго не сходила. Те, чим ми змогли з ними поділитись – дуже доречне, тим більше перед холодами.



А ще відвезли знайомим волонтерам 5 коробів бляшанок для окопних свічок. Волонтери вже закупили парафін і тепер починають заливати свічки. Які вже чекають хлопці в окопах. Минулого року не всі відразу «вїхали» як правильно використовувати ці свічки, жалілись, що коппять. Але коли волонтери зробили такі собі «міні-буржуйки» з трубою, в які ці свічки ставити, то хлопці не нарадують: кажуть, взимку у бліндажі з такою буржуйкою зі свічкою можна у футболці ходити.



Ці 5 коробок бляшанок принесла Любочка (3 під'їзд). А надалі починаємо збір, як це ми робили минулого року: в нашому під'їзді ми вже поставили коробку для збору, хто з інших під’їздів хоче приєднатись – заносьте до нас бляшанки, чи ставте у своїх під’їздах короби.


Сусіди, друзі, рідні, без вашої підтримки (і фінансової, і моральної) нічого цього не вдалось би зробити! Дякую вам за вашу небайдужість і незламність! Разом зможемо все!






Останні пости

Дивитися всі

17 травня 2024

Почались відключення електрики і в Києві. Поки що в графік не часто попадають: то є відключення, то нема. Цієї ночі вимикали на 6 годин, потім 3 години була електрика і знову на 4 години вимкнули... В

9 травня 2024

За понеділок я "в'їхала" у всі характеристики генераторів, зарядних станцій, їхнє з'єднання... Вдалось купити і зарядну, й генератор за один день, продавці дали знижку для ЗСУ. В той же день все й від

5 травня 2024

Зранку раненько розігріваю в духовці ковбаси, а затим грузимо з Сашком все в машину: а нічогенько так всього накупила! Підбираємо по дорозі Нату і - до лікарні. Поки все розкладаємо, нарізаємо, по від

bottom of page